10x de tofste slaapkamers op Instagram

10x de tofste slaapkamers op Instagram


Niets is leuker dan ongegeneerd bij iemand naar binnen gluren. Instagram is daar de perfecte plek voor, er zijn namelijk genoeg accounts die hun mooie interieur met ons willen delen. Voor mij een belangrijke inspiratiebron rondom interieur en styling. Ik ging opzoek naar de tofste slaapkamers op Instagram. Kijk je gezellig mee?

1. Een ultieme eyecatcher, het zwevende bed van Sandra van _finntage. Het bed is gemaakt door Gussta Official en bestaat uit eikenbalken die meer dan 200 jaar oud zijn. Daarnaast werkt Sandra met veel verschillende kleuren en materialen, hiermee creëert zij echt haar eigen stijl, eclectisch welteverstaan.

//www.instagram.com/embed.js

2. De industriële slaapkamer in de woonboerderij van Jellina van jellinadetmar. Haar bed staat op pallets en ze heeft de originele betonnen muren en het hoge balkenplafond behouden. De wereldkaart, de planten en het mooie beddengoed maken haar slaapkamer helemaal af.

//www.instagram.com/embed.js

3. Slapen in de jungle, het kan bij Aysu van ays.style. De gele muur staat lekker in contrast met alle groene kamerplanten die in haar slaapkamer te vinden zijn. De enorme Monstera in de hoek is een echte blinkvanger en de planten die boven haar bed hangen zorgen zomers voor verkoeling. Planten hebben namelijk een luchtzuiverende werking en laten af en toe weleens een druppel vallen.

//www.instagram.com/embed.js

4. Wakker worden in een andere wereld. Tatjana van tatjanas_world_ heeft gekozen voor een blauwgrijzige muur en laat deze op een speelse manier terugkomen in een cirkel achter haar bed. In combinatie met de donkere vloer, het lichte beddengoed met pompons, de oosterse lamp en terracotta bloempotten met groene kamerplanten waant ze je in een totaal andere dimensie.

//www.instagram.com/embed.js

5. Een slaapkamer in de nok van het huis, Michèle van industrieelchique heeft het. Het hoge plafond geeft een ruimtelijk effect en de lichtinval komt uit alle hoeken. De wand achter haar bed is behangen en heeft een bakstenen look, tezamen met het chique beddengoed en de rest van de aankleding in haar slaapkamer doet ze haar Instagram naam eer aan.

//www.instagram.com/embed.js

6. Als ik het over “blauw, blauwer, blauwst” heb, bedoel ik natuurlijk de slaapkamer van Judith van juudithome. De blauwe muur, met een donkerdere tint blauwe lambrisering, het blauwgrijze beddengoed en haar blauwe vloerkleed worden in evenwicht gebracht met het Scandinavische houten bed en tafeltje. De vier toffe zwart, wit, grijze Ixxi’s aan haar muur maken van deze ruimte één geheel.

//www.instagram.com/embed.js

7. Het toffe zelfklevende behang met een beton look en de Ixxi met de tekst “lets get naked”, de slaapkamer van Chantal van wonen_bij_chantal heeft het allemaal. Het hoofdboord achter haar bed is gemaakt van deksels van oude munitiekisten, hier zijn twee nachtlampjes aan bevestigd en dat scheelt weer gaten in de muur.

//www.instagram.com/embed.js

8. Gek op roze? Neem dan snel een kijkje in de slaapkamer van Sabine van styledbysabine. Haar roze muur en sprei in combinatie met de lichtgrijze gietvloer staan perfect in verhouding. Met de planten, vloerkleden, het houten nachtkastje, de posters en wandhaken op de muur brengt ze een fijne, speelse en romantische sfeer in haar slaapkamer.

//www.instagram.com/embed.js

9. De mediterrane en romantische slaapkamer van Marina van veel_woongeluk. Ze heeft hele gave schuurdeuren achter haar bed staan en boven haar bed hangen twee doeken voor een romantische en knusse sfeer. Door de verschillende kleuren groen en de natuurlijke materialen straalt haar slaapkamer enorme rust uit.

//www.instagram.com/embed.js

10. Zwart, wit en hout, de stoere slaapkamer van Kimberley van homefreak.nl. Ze koos voor een schuine lambrisering in het zwart wat zorgt voor een groot contrast. Tezamen met het houten hemel, de bedtafel, drie meter hoge houten kastenwand en de snoer lampen heeft ze een stoere slaapkamer weten te creëren.

//www.instagram.com/embed.js

+1. Nu we toch bezig zijn, deel ik ook graag mijn eigen slaapkamer met jullie. Ik, Fleur van zwartwitgroen, heb gekozen voor fotobehang van een bos, deze plaatste ik achter ons bed op de breedste muur van 4,40 meter. Door het fotobehang oogt de slaapkamer nog groter aangezien je met deze print diepte creëert. Daarnaast ben ik gek op planten en op de kleur groen, deze vind je dan ook terug in de kussens op mijn bed.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog. Laat je hieronder nog even weten wat je van deze blog vindt? Dat vind ik super leuk om te lezen!

Liefs, Fleur

Volg INTERIEUR & LIFESTYLE | by Fleur Bolinde- Vlaming ook op Instagram en Facebook voor nog meer behind the scenes. Zie ik je daar?

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s