Maak het zelf, een herfstkrans

Maak het zelf, een herfstkrans


Je wilt er misschien nog niet aan denken, maar de herfst staat alweer voor de deur. Het wordt steeds vroeger donker en de regen tikt zachtjes tegen het raam. Bij mij begon het dus te kriebelen om wat herfst in huis te halen en ging aan de slag met het maken van een herfstkrans. Een super simpele DIY die voor iedereen is weggelegd. In de blog laat ik je stap voor stap zien hoe ik te werk ben gegaan. Lees je gezellig mee?

Wat heb je nodig?
  • 3x rozenbotteltakken
  • 3x lampionplant takken
  • ijzerdraad, tiewraps of touw
Aan de slag

1. Bindt de drie rozenbotteltakken samen en vorm een cirkel. Voor het samenbinden gebruikte ik tiewraps, maar je kan ook kiezen voor ijzerdraad of touw. De dikke uiteindes van de takken heb ik eraf genipt, aangezien deze braken tijden het buigen.

2. Voeg de oranje lampionnen takken toe aan de rozenbottelkrans. Deze heb ik vastgemaakt met een touwje aangezien deze takken wat kwetsbaarder zijn. De bessentakjes van de rozenbotteltakken heb hier ook deels bij gebonden omdat ze nogal sprieten.

3. Taada, de herfstkrans ik klaar! Je kan er eventueel nog een touwtje aanbinden om hem op te hangen of je slaat een spijker in de muur en hangt hem daaraan op. Appeltje – eitje, uh, rozenbotteltak – lampionnentak toch? Wat vind jij van het eindresultaat?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog. Laat je hieronder nog even weten wat je van deze blog vindt? Dat vind ik super leuk om te lezen!

Liefs, Fleur

Volg INTERIEUR & LIFESTYLE | by Fleur Bolinde- Vlaming ook op Instagram en Facebook voor nog meer behind the scenes. Zie ik je daar?

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook:

6 gedachten over “Maak het zelf, een herfstkrans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s