Haal de herfst in huis met Geurwolkje

Haal de herfst in huis met Geurwolkje


De herfst is in aantocht en dat merk ik aan alles. Het zonnetje neemt in zijn krachten af en het weer is onstuimig. Langzamerhand beginnen de bomen te verkleuren en de geuren van de natuur komen weer tot leven. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, maar nog fijner om op een regenachtige dag binnen te vertoeven. Hoe fijn is het dan om de herfst in huis te halen? Dit kan met Geurwolkje, een hippe aroma diffuser die heerlijke herfstgeuren verspreidt en tevens je gemoedstoestand een boost geeft. In deze blog vertel ik je hier alles over. Lees je gezellig mee?

Weg met die droge lucht

Geurwolkje is een Aroma Diffuser, een luchtbevochtiger en een geurverspreider in één. Wellicht heb jij, net als ik, de verwarming ook alweer aanstaan. Dit zorgt echter niet alleen voor een aangename temperatuur, maar heeft ook zo zijn nadelen. De luchtvochtigheid neemt namelijk aanzienlijk af en hierdoor kan je last krijgen van een droge huid, hoesten, hoofdpijn etc. Allemaal klachten die bij de herfst horen, maar wat je liever niet krijgt. Door een Geurwolkje in huis te halen kan je droge lucht in huis voorkomen. Natuurlijk kan je ook een bakje water aan je verwarming hangen, echter heeft deze stylishe Aroma Diffuser nog veel meer in petto.

Heerlijke herfstgeuren

Door een paar druppels etherische olie aan het water van je Geurwolkje toe te voegen kan je heerlijke geuren in huis halen. Zelf gebruik ik nu de geur “Herfstzon”, dit is een combinatie van bloedsinaasappel, mandarijn, tijm, honing, kaneel, dille, jeneverbes en laurier. Een onwijs warme geur waarvan ik écht een knus gevoel krijg. Het huis ruikt heerlijk en het hele gezin heeft zin om te cocoonen. Tevens zou deze geur helpen tegen prikkelhoest, stress, koorts en heeft het een antibacteriële werking, hij lijkt de lucht bevochtigende werking te versterken. Vooralsnog hebben wij nergens last van en hoop nu ook dat dit zo blijft.

Eyecatcher in huis

Naast alle praktische functies heeft Geurwolkje ook nog eens een elegante uitstraling. Ik koos voor de Unity Diffuser – licht hout (400 ml). Door zijn organische vorm blend hij super in ons interieur. Hij heeft al op veel verschillende plekken in huis gestaan en is écht overal een match. Ik vind het vooral fascinerend om naar de stoom te kijken. Tevens kan je spelen met de 7 kleuren ledverlichting en hiermee steeds een andere sfeer neerzetten. De kleuren geel, oranje en groen vind ik echt bij de herfst passen. Eén nadeel, het Geurwolkje moet op het stroom aangesloten worden. Maar goed, dat heb je met een lamp ook.

Deze blogpost is in samenwerking met Geurwolkje tot stand gekomen.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog. Laat je hieronder nog even weten wat je van deze blog vindt? Dat vind ik super leuk om te lezen!

Liefs, Fleur

Volg INTERIEUR & LIFESTYLE | by Fleur Bolinde- Vlaming ook op Instagram en Facebook voor nog meer behind the scenes. Zie ik je daar?

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook:

2 gedachten over “Haal de herfst in huis met Geurwolkje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s