Fotoshoot door Cotton Ball Lights bij ons thuis

Fotoshoot door Cotton Ball Lights bij ons thuis


Via Instagram kwam ik in contact met Iris van Cotton Ball Lights, ze waren opzoek naar mooie interieurs waar ze hun nieuwe pendels en Durian lampen konden bevestigen en fotograferen. Echt onwijs tof en daar wilde ik mijn huis graag voor openstellen. Ik had tenslotte net mijn woonkamer een make-over gegeven en dit paste precies in het beeld wat Cotton Ball Lights voor ogen had. Zo gezegd – zo gedaan, maakten we een afspraak en vorige week maandag kwamen Luc (founder), Vera (creatief manager) en Geeke (fotograaf) op visite om hun producten bij ons thuis te stylen en fotograferen. Lees je gezellig mee?

Goed voorbereid te werk

Aan zo een fotoshoot komt een hele voorbereiding te pas. Zo hebben ze bij Cotton Ball Lights allereerst mijn Instagram account @fleurbolinde, waar ik voornamelijk foto’s van ons interieur deel, goed bekeken. Het leek ze dan ook heel tof om meerdere ruimtes in ons huis te fotograferen. Naast de woonkamer werden de kinderkamers, zolder, badkamer en keuken ook op het lijstje gezet. Uiteraard hebben we dit van tevoren besproken, via DM op Instagram had ik erg leuk contact met Iris. Ik zorgde voor een schoon en opgeruimd huis en Cotton Ball Lights stemde hun producten en de kleuren af op de besproken ruimtes.

Een gang vol dozen

Afgelopen maandag was het zo ver, Luc, Vera en Geeke kwamen bij ons langs. We dronken een kopje koffie en maakten kennis voordat iedereen aan het werk ging. De bus werd leeggehaald en de gang volgestapeld met dozen. Terwijl Luc de lampen boven onze eettafel en de bar verwisselden, waren Vera en Geeke boven druk aan de slag gegaan met stylen en fotograferen. Van alles werd er uit de dozen getoverd o.a. de boek lampen, staande lampen, Cotton Ball en patio lichtslingers en natuurlijk de nieuwe pendels en Durian lampen waar het in eerste instantie om ging.

Lees ook: color blocking met verf van Vestingh Paint and Craft

Super toffe ervaring

Ik vond het een super toffe ervaring om de echte pro’s aan het werk te zien. Zelf ben ik namelijk ook veel bezig met stylen en fotograferen voor mijn Instagram account @fleurbolinde waar ik mijn passie voor interieur deel en voor mijn eigen blog INTERIEUR & LIFESTYLE, echter ben ik hiermee nog vooral aan het hobbyen. Vera en Geeke doen dit professioneel, hebben oog voor elk detail en maken gebruik van de hele ruimte. Vanuit elke hoek zetten ze hun producten in een ander daglicht. Tevens verwisselen ze de lampen en kleurcombinaties continu, waarmee ze dus ook elke keer weer een ander sfeerbeeld neerzetten, echt heel tof dames.

Lees ook: stoere grote meidenkamer of betonlook op de muur

Deze blogpost is in samenwerking met Cotton Ball Lights tot stand gekomen. De foto’s in dit blog zijn gemaakt door Geeke van Cotton Ball Lights.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog. Laat je hieronder nog even weten wat je van deze blog vindt? Dat vind ik super leuk om te lezen!

Liefs, Fleur

Volg INTERIEUR & LIFESTYLE | by Fleur Bolinde- Vlaming ook op Instagram en Facebook voor nog meer behind the scenes. Zie ik je daar?

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook:

Een gedachte over “Fotoshoot door Cotton Ball Lights bij ons thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s