5x creatieve verf ideeën voor op de kinderkamer

5x creatieve verf ideeën voor op de kinderkamer


In de afgelopen jaren heb ik onze kinderkamers menig wat keren veranderd. Ik draai mijn handen er niet voor om en vind het heerlijk om met verfkwasten in de weer te zijn. Tevens zijn mijn interieurstijlen in de loop der tijd flink veranderd. Van Scandinavisch design tot industrieel chique en uiteindelijk heb ik écht mijn eigen stijl weten te ontwikkelen. Ben jij opzoek naar creatieve verf ideeën voor op de kinderkamer? Dan ben je hier op de juiste plek. In deze blog heb ik namelijk, speciaal voor jou, mijn verfprojecten van de afgelopen jaren samengebundeld. Hopelijk weet ik je hiermee inspireren. Lees je gezellig mee?

1. Grafische vormen

In de jungle slaapkamer van mijn jongste dochter heb ik een grafische vlak de hoek om geschilderd. Hiermee creëer je diepte en het geeft een ruimtelijk effect. Ik wilde een subtiel, maar toch een opvallend kleurtje op de muur. Dat is gelukt! Op Pinterest lijkt deze okergoude grafische vorm een ware hit.

Lees hier: Inspo • KIDSROOM

2. Bergen op de muur

Hoewel mijn interieurstijl in de loop der tijd erg veranderd is – blijf ik deze bergen erg leuk vinden. Ben jij gek op een Scandinavisch interieur? Dan past dit sfeertje waarschijnlijk helemaal bij jou. Voor de bergen gebruikte ik drie tinten grijze verf, oh en goede afplaktape is van levensbelang. 😉

3. Ton sur ton

Schilder niet alleen de muur, maar ook de deur en plinten mee in dezelfde kleur. Ton sur ton wordt dit genoemd. Of te wel: tint op tint, letterlijk vertaald vanuit het Frans. Je zet dus verschillende tinten van dezelfde kleur bij elkaar om een rustig en stijlvol effect te creëren.

Lees hier: Stoere grote meidenkamer

4. Betonlook op de muur

Hou je van een industrieel en stoer interieur? Ga dan aan de slag met betonlook op de muur. Een betonnen muur geeft een robuuste, industriële en speelse uitstraling. Dit was precies de look die ik wilde creëren op twee muren van de slaapkamer van mijn oudste dochter.

Lees hier: Betonlook op de muur

5. Collor blocking

Dit blijft écht een van mijn favorieten verfprojecten. Je kan namelijk zoveel kanten op met collor blocking. In dit geval heb ik een knus nisje rondom het hemelbed van mijn zoontje gecreëerd. Het blijft leuk om te spelen met verf en wees ook zeker niet bang om het plafond mee te schilderen.

Lees hier: Color blocking met verf van Vestingh Paint and Craft

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog. Laat je hieronder nog even weten wat je van deze blog vindt? Dat vind ik super leuk om te lezen!

Liefs, Fleur

Volg INTERIEUR & LIFESTYLE | by Fleur Bolinde- Vlaming ook op Instagram en Facebook voor nog meer behind the scenes. Zie ik je daar?

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s