Interieur & Lifestyle nu ook te zien op YouTube

Interieur & Lifestyle nu ook te zien op YouTube


Het idee om een eigen YouTube kanaal op te zetten spookte al een tijdje door mijn hoofd. Afgelopen weken was ik namelijk bezig met een HOW-TO video over het schilderen van een houten trap. En toen dacht ik “Hoe tof zou het zijn om naast mijn blog en social media, tevens een eigen platform op te zetten waar ik beeldend mijn passie kan laten zien?”  En ja hoor, zo gezegd zo gedaan. Ik nam een introductiefilmpje op en kan jullie nu eindelijk vertellen dat mijn eerste YouTube video online staat. Hierin stel ik mijzelf voor en vertel ik je wat jullie, wat voor een video’s jullie kunnen verwachten. In deze blog vertel ik je daar meer over en link ik je naar mijn kanaal. Lees je gezellig mee?

Dit kan je verwachten

De komende tijd zullen er veel toffe video’s online komen. Zoals de HOW-TO video’s, waarin ik je kort maar krachtig laat zien dat klussen in huis echt niet zo moeilijk is als dat het soms lijkt. Daarnaast neem jou graag mee met mijn tofste DIY en MAKEOVER projecten. Met mijn video’s hoop ik jou te inspireren en motiveren om ook je handen uit de mouwen te steken en zelf aan de slag te gaan. Tevens heb ik een “kleine” KAMERPLANTEN verslaving. Zoals je op mijn blog kan terug lezen heb ik in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verzorgen en stekken van verschillende planten. Deze informatie zal ik bljiven delen op mijn blog, maar zijn vanaf nu ook te zien op YouTube.

Mijn eerste video

Wil jij niks missen? Vergeet je dan niet te abonneren op mijn kanaal, dat zou ik echt super leuk vinden.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog. Laat je hieronder nog even weten wat je van deze blog vindt? Dat vind ik super leuk om te lezen!

Liefs, Fleur

Volg INTERIEUR & LIFESTYLE | by Fleur Bolinde- Vlaming ook op Instagram en Facebook voor nog meer behind the scenes. Zie ik je daar?

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook:

2 gedachten over “Interieur & Lifestyle nu ook te zien op YouTube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s