IT’S ME | Fleur Bolinde- Vlaming van Interieur & Lifestyle

IIT’S ME | Fleur Bolinde- Vlaming van Interieur & Lifestyle

Superleuk dat je terecht bent gekomen op mijn YouTube kanaal. Ik ben Fleur, 28 jaar en gek op álles wat met INTERIEUR & LIFESTYLE te maken heeft. Naast mijn werk als blogger, vlogger en content creator, ben ik mama van 3 kinderen en werkzaam als juridisch secretaresse. De komende tijd zullen er veel toffe video’s […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s