Achter de schermen

Achter de schermen


Wat leuk dat je terecht bent gekomen op mijn blog interieur & lifestyleby Fleur Bolinde- Vlaming.

In deze rubriek, achter de schermen, vertel ik je wat meer over mijzelf.

Even voorstellen

Ik ben Fleur Bolinde- Vlaming, het gezicht achter deze blog. Mijn blog en schrijfstijl geven eigenlijk al weer wie ik ben als persoon. Energiek, vrolijk, positief, een tikkeltje eigenwijs en bovenal gepassioneerd in datgene wat ik het liefst doe. Wij renoveren ons jaren ’70 huis en deel dit verbouwproces met veel passie op mijn blog. Tevens ben ik altijd opzoek naar wooninspiratie, DIY-ideeën, leuke uitjes en informatie over kamerplanten, minimaliseren, alles wat met moederen  en een simpel leven te maken heeft.

Inmiddels ben ik 27 jaar, geregistreerd partner en mama van drie kinderen. Naast mijn blog, werk ik vier dagen in de week als juridisch secretaresse. In mijn vrije tijd vier ik het leven met mijn familie, vrienden en vriendinnen. Als echte Bourgondiër doe ik dat het liefst onder het genot van een goed gevulde borrelplank. Tevens houd ik mij graag bezig met het kijken van films, series en documentaires en lees zelfhulpboeken om mijzelf continu te blijven ontwikkelen.

Grootste droom

Mijn geregistreerd partner en ik zijn samen sinds 2010 en ik wacht nog altijd op een huwelijksaanzoek. Ik droom van jongs af aan al van de perfecte bruiloft en heb deze al meerdere malen in mijn hoofd en op papier uitgestippeld. Maar ach, daarentegen kregen wij in ‘14, ‘15 en ‘16 prachtige kinderen en die neemt niemand ons meer af. We werden al jong ouders en hierdoor hebben wij andere prioriteiten voorop moeten stellen. Dat trouwen komt dus nog wel een keer, ooit, als we later groot zijn.

Levenslessen

Onze kinderen hebben mij al veel levenslessen meegegeven, zo geniet ik van alle kleine dingen in het leven. Probeer ik het leven zo makkelijk mogelijk te maken en kan ik steeds meer dingen loslaten. Perfectionisme is namelijk een strijd met de realiteit. Creativiteit, positiviteit, omdenken en praktisch leven maakt alles zoveel leuker. Durf risico’s te nemen, wees nieuwsgierig, heb vertrouwen, maak tijd voor wat echt belangrijk is en wees vooral jezelf.

Kijkje door mijn ogen

In mijn blogs neem ik je mee achter de schermen en laat ik een kijkje door mijn ogen zien. Ik laat je bij mij binnenkijken, geef een hometour door mijn huis waarin ik elke ruimte uitlicht en ons verbouwproces laat zien. En mag mijn wooninspiratieDIY-ideeën en alles over mijn groene kamerplanten verslaving ook niet ontbreken op mijn interieur blog. Tevens deel ik persoonlijke blogs over alles wat mij in het leven bezighoud. Zo gaan mijn lifestyle blogs over het moederschap en een minimalistisch leven. En gaan we er regelmatig op uit.


Meest recente blogs: