It’s me

Ik ben Fleur Bolinde- Vlaming, het gezicht achter deze blog. Mijn blog en schrijfstijl geven eigenlijk al weer wie ik ben als persoon. Energiek, vrolijk, positief, een tikkeltje eigenwijs en bovenal gepassioneerd in datgene wat ik het liefst doe. Wij renoveren ons jaren ’70 huis en ik deel dit verbouwproces met veel passie op mijn blog. Tevens ben ik altijd opzoek naar wooninspiratieDIY ideeën en informatie over kamerplanten. Daarnaast blog ik over een leuke uitstapjes (met kinderen), alles wat met moederen te maken heeft en hoe je het leven zo simpel mogelijk kan inrichten. Ik hoop jou te inspireren met mijn creatieve brein, kennis en kijk op het leven. Lees je gezellig mee?

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op mijn blog INTERIEUR & LIFESTYLE. In deze rubriek, achter de schermen, vertel ik je graag wat meer over mijzelf.

In het kort

Inmiddels ben ik 28 jaar, geregistreerd partner, mama van drie kinderen en twee poezen. Naast mijn blog, werk ik vier dagen in de week als juridisch secretaresse. In mijn vrije tijd vier ik het leven met mijn familie, vrienden en vriendinnen. Als echte Bourgondiër doe ik dat het liefst onder het genot van een goed gevulde borrelplank en een glas wijn. In het weekend ga ik er graag op uit met mijn gezin en ben ik geregeld in de kroeg te vinden met vriendinnen. Ik vind het heerlijk om uit te waaien op het strand, over de hei of in het bos. Tevens ben ik gek op het uitvoeren van DIY projecten en houd ik mij graag creatief bezig, zowel in huis als met mijn kinderen. In de avonduren kijk ik graag naar goede films, series en documentaires en lees ik zelfhulpboeken. Ik vind het namelijk belangrijk om mijzelf continu te blijven ontwikkelen en uit te dagen.

Mijn passie

Mijn liefde voor interieur begon onwijs te groeien nadat we ons eerste koophuis hadden verbouwd. In 2018 startte ik een interieur account op Instagram. Destijds nog onder de naam @zwartwitgroen. Het werd een creatieve uitlaatklep met foto’s en teksten die ik graag met de rest van de wereld wilde delen. Ik vond het zo leuk om mijn passie voor interieur te delen dat ik al snel als gastblogger aan de slag ging. Schrijven ging mij (tot mijn grote verbazing) zo goed af dat ik in 2019 mijn eigen blog begon. Naast interieur vind ik het onwijs leuk om over lifestyle te schrijven. Ik ben namelijk altijd op zoek en in ontwikkeling. Mijn passie voor schrijven heeft zich ontwikkeld doordat ik introvert ben. Ik kan mijn gedachten het beste verwoorden op papier. Dit brengt mij rust en zo ontstaat er steeds weer ruimte voor nieuwe inspiratie.

Levenslessen

Het leven is een grote leerschool. Sinds ik moeder ben wordt er dagelijks een spiegel voorgehouden. Ik ben mij ervan bewust hoe snel het leven gaat en dat het belangrijk is om alles uit het leven te halen wat erin zit. Mijn kinderen hebben mij ook al veel levenslessen meegegeven. Zo geniet ik oprecht van alle kleine dingen in het leven. Maak ik van elke dag een feestje. Probeer ik het leven zo simpel mogelijk in te richten en kan ik steeds makkelijker dingen loslaten. Perfectionisme is namelijk een strijd met de realiteit. Creativiteit, positiviteit, omdenken en praktisch leven maakt alles zoveel leuker. Ik durf risico’s te nemen, ben altijd nieuwsgierig, heb vertrouwen en maak tijd vrij voor wat echt belangrijk is.

Grootste droom

Mijn geregistreerd partner en ik zijn vrienden sinds 2005, samen sinds 2010 en ik wacht nog altijd op een huwelijksaanzoek. Ik droom van jongs af aan al van de perfecte bruiloft en heb deze al meerdere malen in mijn hoofd en op papier uitgestippeld. Trouwen is mijn grootste droom. Alleen dat huwelijksaanzoek laat maar op zich wachten. Maar ach, daarentegen kregen wij in ‘14, ‘15 en ‘16 prachtige kinderen en dat is mij veel meer waard dan een ring om mijn vinger. We werden al jong ouders en hierdoor hebben wij andere prioriteiten voorop moeten stellen. Dat trouwen komt dus nog wel een keer, ooit, als we later groot zijn en een geldboom in de tuin hebben staan.

Levensmotto

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

– uitspraak van Pippi Langkous

Wil je mij nog beter leren kennen?

Dat kan! Ik schrijf regelmatig persoonlijke blogposts. Deze vind je terug onder het kopje lifestyle en vallen in de categorie “persoonlijk“. Tevens kan je in al mijn blogposts een persoonlijke noot teruglezen. Heb je nog vragen voor mij, of wil een bepaald onderwerp graag teruglezen op mijn blog? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Samenwerken?

Heb jij interesse in een mogelijke samenwerking? Maar vraag jij je af of jouw bedrijf wel bij mij of mijn Interieur & Lifestyle blog en vlog past? Neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee en sta altijd open voor creatieve ideeën.

Meest recente blogposts